Draadloze bediening

  • Geen inbraakgevoelige bediening op de gevel
  • Rollingcode met meer dan 16 miljoen combinaties
  • Tot 4 rolluiken bedienen met 1 handzender
  • Standaard met knelbeveiliging
  • Techniek
  • Algemeen
  • Downloads

Besturing
Multfunctionele programmeerbare besturing met ingebouwde ontvanger, cyclusteller, rollingcode voor beveiligde gegevensoverdracht. Met aansluitpunten voor knel,-obstakel-en intrekbeveiliging.

Knelbeveiliging
Het afsluitrubber aan de onderzijde van het rolluik wordt aan de binnenzijde voorzien van een infrarood straal. Bij vervorming van het rubber wordt de infrarood straal onderbroken en het rolluik stopt direct of wordt weer omhoog gestuurd.

Fotocel obstakelbeveiliging
De optionele fotocellen zijn detectie-inrichtingen die obstakels signaleren. Zodra de onzichtbare straal wordt onderbroken volgt een directe stop of weigert het rolluik te functioneren totdat het obstakel is verwijderd. 95% van alle storingen wordt veroorzaakt door bedieningsfouten zoals een fiets of reclamebord onder het rolluik laten staan. De verplichte knelbeveiliging, standaard in dit pakket opgenomen, reduceert deze storingen tot vrijwel nul. Het aansluiten van een obstakelbeveiliging behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen over een specifiek product of een project?

 

Neem contact op met onze specialisten


 

Heeft u vragen over een specifiek product of een project?

 

Neem contact op met onze specialisten

 

 

 

 

Bekijk onze laatste projecten Dit naar Europese maatstaven unieke rolluik, ontwikkeld door de afdeling R&D van Floor rolluiken is getest door het SKG

 

Bekijk product  

 


De bijzondere stabiliteit maakt dit rolluik tot uw eerste keus bij enkelwandige rolluiken die worden blootgesteld aan hoge belastingen

 

Bekijk product