• Omschrijving
  • Tot 50 uur stand-by
  • Tot 2 uur stand-by
  • Downloads
  • Extra

Noodstroomvoorziening

Het zal u maar gebeuren: een (stroom)storing en uw rolluik is gesloten, terwijl u nog binnen bent. Of u wilt uw winkel openen en de stroom is uitgevallen, wat u kostbare winkeltijd kost. Calamiteiten als deze zijn geen uitzondering meer. Uitval van het stroomnet komt voor en altijd onverwacht.

Wij van Floor rolluiken, toonaangevend fabrikant en installateur van beveiligingsrolluiken, hebben hier een aantal prima oplossingen voor. Samen met onze toeleveranciers ontwikkelden wij een slimme noodstroomcombinatie: een omvormer/lader, die een accu met een autonomie van 50 uur op spanning houdt en dat 24 uur/7 dagen per week jarenlang.

Zodra zich een calamiteit in het pand voordoet, wordt dit noodstroomsysteem direct ingeschakeld en blijft het rolluik dankzij de accuspanning op de rolluikmotor 1x bedienbaar om het pand te kunnen openen. Een prima vorm van toegevoegde waarde, die wij voor onze klanten hebben ontwikkeld en in bepaalde situaties zelfs een verplichting kan zijn. Een goede noodvoorziening kan van levensbelang zijn.

Als voordeliger alternatief hebben we in ons pakket ook een noodstroomvoorziening met een autonomie van ca. 2 uur. Deze noodstroomvoorziening is alleen geschikt om te gebruiken tegen insluitingsgevaar. Een andere voorziening tegen insluitingsgevaar is de noodhandbediening.

Heeft u vragen over een specifiek product of een project?

 

Neem contact op met onze specialisten


 

Heeft u vragen over een specifiek product of een project?

 

Neem contact op met onze specialisten

 

 

 

 

Bekijk onze laatste projecten Dit naar Europese maatstaven unieke rolluik, ontwikkeld door de afdeling R&D van Floor rolluiken is getest door het SKG

 

Bekijk product  

 


De bijzondere stabiliteit maakt dit rolluik tot uw eerste keus bij enkelwandige rolluiken die worden blootgesteld aan hoge belastingen

 

Bekijk product