Optic 1.95A-WK3

De wereld veranderd in razend tempo, criminaliteit wordt steeds inventiever en gewelddadiger. Dit vraagt om een reactie van de beveiligingsbranche. Floor Rolluiken heeft in antwoord hierop als eerste in Nederland nieuw type rolhek ontwikkeld: OPTIC 1.95A-WK3 Deze robuuste gepatenteerde rolhekken met een doorzicht van ca. 80% zijn met de nieuwste technieken en materialen vervaardigd. Ze zijn esthetisch fraai, licht in gewicht, ijzersterk en leverbaar in de weerstandsklasse 3 conform NEN5096:2007 De weerstandsklasse wordt door een onafhankelijk gecertificeerde instantie bepaald door het uitvoeren van diverse testen op de rolhekken volgens het protocol van NEN5096:2007 Een WK3 rolhek dient minstens twintig minuten weerstand te bieden tegen een inbraakpoging met minimaal vijf minuten actieve contacttijd met in de norm omschreven gereedschappen. De weerstand moet minimaal 600 kg zijn tijdens het opkrikken van het rolhek.

  • Techniek
  • Algemeen
  • Opties
  • Downloads
  • Extra

Pantser
Opengewerkt rolhek opgebouwd uit dikwandige aluminiumbuizen welke dmv massieve aluminium schakels aan elkaar verbonden zijn. De schakels worden door overbuizen gefixeerd.

Eindstukken
Staal voorkomt horizontaal schuiven en uittrekken van rolhekpantser.

Onderzijde
Afgewerkt met een dubbelwandig aluminium profiel met afsluitrubber.

Zijgeleiding/constructie
Opgebouwd uit verzinkt stalen C-vormprofiel, voorzien van een speciaal geconstrueerd en gepatenteerde opsluitconstructie. Dit voorkomt het uittrekken van het rolhek. Deze zijn bevestigd op stalen kokers met aan de bovenzijde stalen consoleplaaten. Dit geheel vormt een zelfdragende portaalconstructie.

Slotconstructie
Twee elektrische sloten worden geschäkelt door de besturingsunit van de motor en worden automatisch vergrendeld/ontgrendeld bij het aansturen van het rolhek of handbediende pensloten vanuit beveiligd gebied.

Aandrijving
Stalen as standaard uitgevoerd met buismotor 230-400V. Optie: noodhandbediening en afrolbeveiliging.

Afwerking (optie)
Rolafwerking dmv omkasting van 1.00 mm sendzimir verzinkt staal.

Kleuren
Alle rolluikonderdelen zijn optioneel in RAL kleur leverbaar.

Bediening
Situatie afhankelijk

Persoonsbeveiliging (optie)
Knel-, obstakel-, intrekbeveiliging.

Noodbediening (optie)
Doormiddel van slinger vanuit beveiligd gebied en/of noodstroomvoorziening.

Heb je vragen over een specifiek product of een project?

 

Maak contact met onze specialisten


 

Heb je vragen over een specifiek product of een project?

 

Maak contact met onze specialisten

 

 

 

 

Bekijk onze laatste projecten


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor Dit naar Europese maatstaven unieke rolluik, ontwikkeld door de afdeling R&D van Floor rolluiken is getest door het SKG

 

Bekijk product  

 


De bijzondere stabiliteit maakt dit rolluik tot uw eerste keus bij enkelwandige rolluiken die worden blootgesteld aan hoge belastingen

 

Bekijk product